Naminiai minkšti vafliai

AUTORIUS:
Anzelika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminiai minkšti vafliai
Autorius apie receptą: Visada smagu pusryčiams valgyti vaflius. Ir patiekti juos su įvairiais priedais. Galima dėti mažiau cukraus ir skanauti su varškės užtepėlę, avokadu, lašiša ar kitais Visada smagu pusryčiams valgyti vaflius. Ir patiekti juos su įvairiais priedais. Galima dėti mažiau cukraus ir skanauti su varškės užtepėlę, avokadu, lašiša ar kitais nesaldžiais priedais. (...daugiau) Anzelika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
270 gramų kvietinių miltų
240 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų augalinio aliejaus
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite vaflinę, apipurkškite ar patepkite aliejumi.
2.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir cinamoną.
3.
Kitame dubenyje suplakite kiaušinių baltymus rankiniu mikseriu iki standžių putų.
4.
Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, augalinį aliejų, pieną ir vanilės ekstraktą.
5.
Kiaušinio trynių mišinį sudėkite į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite.
6.
Atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymus.
7.
Supilkite tešlą ant karštos vaflinės ir kepkite kol gražiai apskrus.
8.
Patiekite iš karto su sviestu, sirupu, uogomis, cukraus pudra ar kitais mėgstamais priedais.
AUTORIUS: Anzelika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital