Naminiai krienai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminiai krienai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas krienų
2 šaukštai acto
100 mililitrų vandens
1 šaukštas druskos
1 vienetas burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krienų šaknis nuvalykite. Po to sutarkuokite smulkiai. Geriausia tarkuoti lauke, kai yra vėjas, nes nuo krienu ašaroja akys. Aš dariau namie, tai visuose namuose visi verkė, kol sugalvojau viską daryti prie gartraukio. Tarkuoti nėra lengva, galima bandyti su bulvių tarkavimo mašina, bet liks didesnių krienų dalelių.

Smulkiai sutarkuokite burokėlį (galima ir virtą) ir išspauskite iš jo sultis. Į jas įpilkite vandens (jei norite raudonesnių krienų, vandens nenaudokite, o naudokite daugiau sulčių), įdėkite druskos, acto. Skystį supilkite į krienus. Išmaišykite. Krienus sudėkite į mažus stiklainius, suspauskite, kad neliktų oro ir užsukite dangteliu. Laikykite vėsioje vietoje.

Krienai labai tinka prie mėsos patiekalų, yra stipraus, aitraus skonio ir kvapo.
AUTORIUS: T.M.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Marinuoti
Komentarai (7)
Dainius
2017-11-06 12:39
Labai patiko .Ačiu už receptą ATSAKYTI
Krienas
2016-08-17 11:11
burokeliu nelabai reikia, bet labai jau stiprus, senei neragaves, aciu uz recepta ATSAKYTI
l
2016-04-15 18:59
ir cukraus ATSAKYTI
Jei
2014-10-23 23:13
Yra ir Vokietijoje pirkti , tik aišku skonis ne toks
ATSAKYTI
vita
2010-11-07 19:09
Trupuciukas cukraus-butinas!Pagerina skoni.Gyvendama Lietuvoje pati gaminau-labai megstu! :super: Vokietijoje niekada nemaciau pirkti krienu gumbu-gaila... :nezinau: ATSAKYTI
Marija M
2010-10-06 14:51
dar cukraus reik ATSAKYTI
liu
2010-10-04 20:24
:super2: ,labai megstu krienus! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital