Naminiai kebabai su malta mėsa ir jogurtiniu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Naminis kebabas su kiauliena
Naminis kebabas su kiauliena
Naminis kebabas su kiauliena
Naminis kebabas su kiauliena
Naminis kebabas su kiauliena
Naminis kebabas su kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai tortilijų
500 gramų kiaulienos faršo (ar kitokios mėgstamos mėsos)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas miltų
1 šaukštas pomidorų padažo (aštraus)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis paprikos miltelių
5 gramai druskos
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
1 vienetas agurkų
6 vienetai vyšninių pomidorų
12 lapų salotų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
6 saujelės kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
Padažui:
200 gramų jogurto
1 skiltelė česnako
pagal skonį džiovintų krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į faršą suberti paprikos miltelius, druską, sudėti smulkintą česnaką, pomidorų padažą. Įmušti kiaušinį, suberti miltus, gerai išmaišyti ir formuoti kamuoliukus. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
2.
Keptus mėsos kotletukus šiek tiek atvėsinti, tuomet supjaustyti riekelėmis. Susmulkinti daržoves, dėti ant tortilijų, ant viršaus - dėti pjaustytą mėsą.
3.
Padažui jogurtą sumaišyti su trintu česnaku ir prieskoniais. Pagal skonį pagardinti čili milteliais. Uždėti padažą ant tortilijos.
4.
Valgant užlenkti apačią, kraštus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital