Naminė varškė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminė varškė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 litrai pieno (2 - 3.5%)
1 litras kefyro (arba 3.2% pasukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą supilti pieną ir kaitinti ant vidutinės ugnies. Tada supilti kefyrą ir kaitinti iki užvirimo, kol atsiskirs varškė, vis pamaišant, kad nepridegtu.
2.
Kai varškė atsiskirs, į kiaurasamtį dėti marlę (kiaurasamtį statau į kriauklę) supilti varškės masę su skysčiu iš puodo. Skystis nuvarva vos per kelias minutes, skysčio nenuvarvinti viso, nes varškė bus labai sausa.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital