Naminė tortilija su trijų rūšių sūriu ir džiovintų pomidorų pesto padažu

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė tortilija su trijų rūšių sūriu ir džiovintų pomidorų pesto padažu
Naminė tortilija su trijų rūšių sūriu ir džiovintų pomidorų pesto padažu
Naminė tortilija su trijų rūšių sūriu ir džiovintų pomidorų pesto padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
200 mililitrų vandens (šalto)
50 gramų Kauno Grūdų visų grūdo dalių kvietinių miltų (+ dar šiek tiek apvoliojimui)
50 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 žiupsnelis jūros druskos
Įdarui:
200 gramų saulėje džiovintų pomidorų pesto
200 gramų fermentinio sūrio
200 gramų mocarela sūrio
200 gramų čederio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sumaišome druską, kvietinius miltus, viso grūdo dalių kvietinius miltus ir aliejų, iš lėto supilame vandenį ir nuolatos maišome iki vientisos masės.
2.
Tešlą daliname į 7-8 porcijas įvyniojame į maistinę plėvelę, 10-15 min. palaikome kambario temperatūroje.
3.
Kiekvieną tešlos kamuoliuką apibarstome kvietiniais pilno grūdo miltais. Iškočiojame iki 24 cm skersmens.
4.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių apie 30-40 sekundžių.
5.
Tortiliją pertepame pomidorų pesto padažu, sudedame sūrius.
6.
Į įkaitintą keptuvę dedame vieną tortilijos paplotėlį, įdarą, užlenkiame kraštus. Apkepame iš abiejų pusių.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital