Naminė marinuota silkė su razinomis ir cinamonu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Naminė marinuota silkė su razinomis ir cinamonu
Naminė marinuota silkė su razinomis ir cinamonu
Autorius apie receptą: Jei ieškote, kaip marinuoti silkę šventėms, tai šį variantą būtina išbandyti. Cinamonas suteikia neįprasto, bet labai puikaus skonio, patiks visiems svečiams. Jei ieškote, kaip marinuoti silkę šventėms, tai šį variantą būtina išbandyti. Cinamonas suteikia neįprasto, bet labai puikaus skonio, patiks visiems svečiams. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkės
2 vienetai svogūnų
50 gramų razinų
2 šaukštai acto (9% arba 3 šaukštai obuolių acto)
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis cinamono (malto)
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnus supjaustyti plonais pusžiedžiais.
2.
Į indą (tam tinka ir stiklainiukas) dėti sluoksniais dėti silkę, svogūnus, razinas, silkę, svogūnus, razinas ir t.t.
3.
Puodelyje sumaišyti cinamoną, cukrų, actą ir įpilti tiek vandens, kad pakaktų apsemti silkę indelyje. Maišyti, kol cukrus visiškai ištirps.
4.
Užpilti silkę šiuo marinate ir palikti bent per naktį šaldytuve marinuotis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Pastovėjusi marinate ilgiau silkė bus dar skanesnė.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital