Morkų pyragas

AUTORIUS:
Genovaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Morkų pyragas
Autorius apie receptą: Puikus, minkštas ir skanus ir dar viena gera savybė, kad galima laikyti ilgiau - skonis dar geresnis, bet sunku išlaikyti, kadangi norisi dar ir dar gabaliuko. Puikus, minkštas ir skanus ir dar viena gera savybė, kad galima laikyti ilgiau - skonis dar geresnis, bet sunku išlaikyti, kadangi norisi dar ir dar gabaliuko. Genovaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų morkų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
180 mililitrų augalinio aliejaus
180 gramų rudojo cukraus
150 gramų razinų (ir/ar džiovintos spanguolės )
50 gramų graikinių riešutų (smulkintų)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 gramų cukraus pudros
1 vienetas apelsinų (sulčių ir žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išspausti apelsino sultis, keletą šaukštų atidėti glajui, o likusiomis užpilti razinas ir spanguoles, pamirkyti kelias valandas.
2.
Morkas smulkiai sutarkuojame.
3.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome aliejų. Beriame miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną. Išmaišome. Įmaišome smulkiai tarkuotas morkas. Dedame riešutus ir mirkytas razinas su spanguolėmis. Viską gerai permaišom ir pilame į 26 cm skersmens kepimo formą, padengtą kepimo popieriumi.
4.
Aš turėjau granatų, tai dar užbėriau jų sėklų ant viršaus, bet nebūtina.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
6.
Glajui gerai išmaišome cukraus pudrą su keliais šaukštais apelsinų sulčių.
7.
Iškepusį pyragą atvėsiname ir užpilame glajumi. Papuošiau apelsino žievelės drožlėmis.
AUTORIUS: Genovaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital