Morkų ir apelsinų keksas

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Morkų ir apelsinų keksas
Morkų ir apelsinų keksas
Morkų ir apelsinų keksas
Autorius apie receptą: Labai dažnai kyla klausimas "ką daryti su likusiomis išspaudomis nuo naminių sulčių?" Tikriausiai kiekviena šeimininkė turi savo būdus, vienas iš maniškių štai toks. Labai dažnai kyla klausimas "ką daryti su likusiomis išspaudomis nuo naminių sulčių?" Tikriausiai kiekviena šeimininkė turi savo būdus, vienas iš maniškių štai toks. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų morkų (išspaudų)
220 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų apelsinų sulčių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas bananų (nebūtina)
70 mililitrų aliejaus
50 gramų raugerškio (džiovintų uogų)
2 šaukštai medaus
5 gramai sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Aš naudoju morkų išspaudas nuo sulčių spaudimo, bet galima tiesiog sutarkuoti morkas labai smulkia tarka.
2.
Suplakti kiaušinius su medumi ir apelsinų sultimis. Įpilti aliejaus ir viska gerai paplakti. Įmaišyti morkas ir uogas. Suberti miltus ir sodą. Išmaišyti.
3.
Bananą nulupti, supjaustyti griežinėliais.
4.
Sutepti formą aliejumi ir perpilti tešlą.
5.
Ant viršaus uždėti banano griežinėlius.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
Patarimai:
Forma 24x15 cm.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital