Maistingi morkų pyrago kamuoliukai - natūraliai saldūs

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Morkų pyrago kamuoliukai
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Morkų pyrago kamuoliukai
Morkų pyrago kamuoliukai
Morkų pyrago kamuoliukai
Autorius apie receptą: Mėgstu pyragus, o jei jie dar ir sveikesni, naudingesni sveikatai, tai mėgstu dar labiau. Būtent tokie šie kamuoliukai ir yra - maistingi, primena pyragą ir yra super sotūs. Puikiai Mėgstu pyragus, o jei jie dar ir sveikesni, naudingesni sveikatai, tai mėgstu dar labiau. Būtent tokie šie kamuoliukai ir yra - maistingi, primena pyragą ir yra super sotūs. Puikiai tinka įsidėti į dėžutę ir neštis į darbą, mokslus ar užkąsti greitiems pusryčiams prie kavos ar arbatos puodelio ar, kai popiet norisi pasisaldinti. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
100 gramų morkų
5 vienetai datulių (minkštų arba išmirkytų vidutinio dydžio, naudojau Borna iš dėžutės)
80 gramų avižinių dribsnių
60 gramų graikinių riešutų (arba kitokių mėgiamų)
40 gramų kokoso drožlių
40 gramų migdolų sviesto (arba žemės riešutų ar kitokio mėgiamo)
0.5 šaukštelio malto cinamono (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių (nebūtina)
1 žiupsnelis malto muskato (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką nuskusti ir sutarkuoti smulkia tarka.
2.
Į elektrinio smulkintuvo indą dėti riešutus, berti avižinius dribsnius ir kokoso drožles, sumalti iki miltų tekstūros.
3.
Iš datulių išimti kauliukus, dėti į elektrinio smulkintuvo indą su sumaltais produktais, berti prieskonius, dėti migdolų sviestą ir pertrinti. Visą masę perdėti į dubenį, sudėti morkas ir gerai permaišyti.
4.
Šaukštu kabinti masės ir rankomis formuoti nedidelius, maždaug dviejų ar vieno kąsnio dydžio rutuliukus.
5.
Rutuliukus apvolioti kokoso drožlėse.
6.
Paruoštus rutuliukus laikyti sandarioje dėžutėje šaldytuve iki savaitės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Laima
2023-01-13 15:25
Labai neskanu ATSAKYTI
Jurga
2022-11-17 12:02
Ar mėgino kas? ATSAKYTI
Asta
2022-11-19 15:37
Aš dariau tik su žemės riešutų sviestu, o tada dar apvoliojau tirpintame 85% šokolade . Labai skanu ir paprasta pagaminti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital