Moliūgų ir varškės vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Moliūgų ir varškės vafliai
Autorius apie receptą: Aš visada pagaminu daugiau moliūgų tyrės ir užšaldau indeliuose po 100-200 g, taip visada galiu pasimėgauti įvairiais skaniais kepiniais. Man vafliai patinka labiau nei Aš visada pagaminu daugiau moliūgų tyrės ir užšaldau indeliuose po 100-200 g, taip visada galiu pasimėgauti įvairiais skaniais kepiniais. Man vafliai patinka labiau nei sklindžiai ar blynai, nes juos paprasčiau kepti. Nereikia stovėti prie keptuvės ir skoniu tikrai nenusileidžia. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
180 gramų varškės
150 gramų moliūgų tyrės
2 vienetai kiaušinių
40 gramų kvietinių miltų
40 gramų viso grūdo kvietinių miltų
30 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijojame su druska, kepimo milteliais ir cinamonu.
2.
Moliūgų tyrę sumaišome su varške ir cukrumi. Po vieną įmaišome kiaušinius. Įmaišome miltų mišinį. Pilame sviestą ir užmaišome tešlą vafliams.
3.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital