Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, druską. Sausų produktų mišinio viduryje padarykite įdubą.
Kitame vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinius ir aliejų. Vienu metu supilkite pieno mišinį į miltų mišinį. Gerai išmaišykite.
Keptuvę ištepkite aliejumi ir įkaitinkite ją virš vidutinės ugnies. Kiekvieną blyną formuokite iš 1/4 puodelio tešlos. Kepkite virš vidutinės ugnies apie 2 minutes. Apverskite blynus; kepkite dar 2 minutes arba iki auksinės spalvos.
Patiekite su šiltu apelsinų sirupu ir, jei norite, su apelsinų skiltelėmis.
Apelsinų sirupas:
Nedideliame inde sumaišykite 1 puodelį apelsinų sulčių, 2 šaukštus medaus, 2,5 šaukštelių kukurūzų krakmolo ir 1/4 šaukštelio malto cinamono. Virkite maišydami, kol sutirštės ir pradės burbuliuoti. Maišydami virkite dar 2 minutes. Patiekite šiltą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)