1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite kepimo popieriumi 2 apvalias 23 cm skersmens kepimo formas. Smulkiai sutarkuokite moliūgą. Virtuvės kombaine sumalkite cukrų iki pudros. Įdėkite apelsino žievelę ir malkite dar kelias sekundes. Tada mikseriu suplakite kiaušinius, aliejų ir cukrų, kol visi ingredientai susijungs ir masė truputį padidės.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, soda ir prieskoniais. Į kiaušinių plakinį įmaišykite tarkuotą moliūgą, tada - miltų mišinį. Maišykite tik tiek, kad visi ingredientai susijungtų.
3.
Padalinkite tešlą 2 kepimo formoms po lygiai ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 25 - 30 minučių, kol viršus taps tamsiai auksinės spalvos, o medinis dantų krapštukas, įkištas į vidų ir ištrauktas, liks sausas. Išimkite iš orkaitės ir palikite dar 10 minučių pastovėti kepimo formose. Išimkite ir atvėsinkite ant grotelių.
4.
Jei virtas kondensuotas pienas yra labai kietas, tai pašildykite jį truputį garų vonelėje, kol jis taps minkštas ir lengvai tepamas. Suplakite kartu grietinėlę, kreminį sūrį ir cukraus pudrą iki purumo.
5.
Padėkite vieną tešlos "blyną" ant torto lėkštės, gausiai patepkite virtu kondensuotu pienu ir uždėkite kitą tešlos blyną. Lengvai prispauskite. Viršų aptepkite sūrio kremu ir pabarstykite riešutais. Skanaus.