Moliūginiai skanėstai - maistingi, skanūs ir žavūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Moliūgo kamuoliukai užkandukai
Moliūgo kamuoliukai užkandukai
Moliūgo kamuoliukai užkandukai
Autorius apie receptą: Kokie geri šitie energy balls’ai!!! Tikrai įeina į TOP savaitės paruoštukus – ne tik savo skoniu, bet ir maistinėmis savybėmis. Jokio gliuteno, jokių gyvūlinės kilmės Kokie geri šitie energy balls’ai!!! Tikrai įeina į TOP savaitės paruoštukus – ne tik savo skoniu, bet ir maistinėmis savybėmis. Jokio gliuteno, jokių gyvūlinės kilmės produktų, švari sudėtis, o pagrindas – moliūgas (bet niekas nesupras!). (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 stiklinės avižinių dribsnių (geriausia - viso grūdo)
120 mililitrų moliūgų tyrės (receptas čia)
4 šaukštai klevų sirupo (arba medaus)
3 šaukštai riešutų sviesto
2 šaukštai kokosų miltų
1 šaukštelis cinamono
1/4 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis vanilės
šiek tiek muskato (kelių tarkių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avižinius dribsnius dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki miltų tekstūros. Matavimui naudoju 250 ml stiklinę.
2.
Dubenyje sumaišome: avižinių dribsnių miltus, kokoso miltus, vanilę, cinamoną, imbierą, muskatą.
3.
Riešutų sviestas turi būti skystas, jei jūsų turimas yra per tirštas – pašildykite puode kartu su klevų sirupu ar medumi, kol suskystėja.
4.
Inde sumaišome moliūgų tyrę su skystu riešutų sviestu ir klevų sirupu. Suberiame miltų mišinį prie skystų ingredientų ir gerai išmaišome.
5.
Rankomis formuojame rutuliukus gerai suspausdami, kad neliktų oro.
6.
Dedame rutuliukus į šaldytuvą kelioms valandoms, kol sustingsta ir sutvirtėja.
7.
Aš juos papildomai dar apvoliojau cukraus ir cinamono mišinyje, bet tai – tik dėl grožio ir tikrai nebūtina. Laikome šaldytuve sandariame indelyje iki savaitės arba užšaldome – taip sveikas užkandis visada po ranka.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Eva
2018-12-20 16:28
Kaip juos reikia kepti? Ar nekepti? ATSAKYTI
Inga
2018-12-20 17:24
Kepti nereikia :) ATSAKYTI
Jolanta
2018-11-16 08:27
Sveiki. Tai gal galima iš karto naudoti avižinius miltus? Jei taip kiek maždaug būtų jų kiekis? ATSAKYTI
Inga
2018-12-20 17:23
Manyčiau, kad taip, reikėtų maždaug dvigubai mažiau - maždaug stiklinės :) ATSAKYTI
Rūta
2019-11-02 15:23
Avižiniai dribsniai neapkarsta taip, kaip miltai, išbandyta- skaniau su dribsniais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital