Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1.5 litro | sultinio (kuo švelnesnio, rekomenduoju daržovių) | |
2 šaukštai | miso pastos (arba pagal skonį, kiekis priklausys nuo pastos intensyvumo) | |
1 vienetas | baltojo džiovinto grybo fungus | |
1 šaukštas | žuvies padažo (jeigu nepatinka skonis, keiskite ryžių actu ar citrinos sultimis) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų | |
Papildomai: | ||
150 gramų | krevečių (naudojau šaldytas virtas) | |
100 gramų | stiklinių makaronų (ar kitokių mėgiamų azijietiškų makaronų) | |
50 gramų | špinatų | |
2 saujos | pievagrybių (pjaustytų plonomis riekelėmis) | |
1 pundelis | svogūnų laiškų | |
1 pundelis | kalendros | |
1 lapas | jūros dumblių lapų nori (sukarpyto nedidelėmis juostelėmis) | |
1 saujelė | sezamo sėklų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | aliejaus (naudojau kokosų) | |
Padažui: | ||
5 šaukšteliai | sezamų pastos tahini | |
3 šaukštai | kokosų pieno | |
0.5 šaukštelio | miso pastos (ištirpintos su 2 šaukštais vandens) | |
1 šaukštelis | česnako miltelių (arba išspaustos skiltelės česnako) | |
0.5 šaukštelio | medaus (arba klevų, datulių sirupo) | |
pagal skonį | žaliųjų citrinų sulčių (arba paprastų citrinų sulčių) |