LaMaistas TV laida - "Verdam sriubą!"

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2020-11-08
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 0)
LaMaistas TV laida - "Verdam sriubą!"

Šio sekmadienio, lapkričio 8 dienos rytą TV3 eteryje "La Maistas" mūsų talentingieji šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei ypatinga laidos viešnia, "Magic Mint" tinklaraščio įkūrėja Natalija gardiems rudeniškiems pietums kviečia išsivirti sriubos.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Natalijos tinklaraščio "Magic Mint" šūkis - "maistas su charakteriu". Laidos viešnia Natalija virtuvėje pasitelkia intuiciją ir drąsa, tad derina nesuderinamus dalykus ir mėgasta ryškius skonius. Laidos metu Natalija pamini, kad laidoje jos ruošiama sriuba puikus variantas vakarienei grįžus namo po darbų, nes ją paruošti labai nesudėtinga. 

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Natalija parodė, kaip paruošti miso sriubą su krevetėmis. Natalija pamini, kad miso sriubą jos šeima pamėgusi jau ilgą laiko tarpą. Ši sriuba gan sveika, paprastai ir labai greitai paruošiama, o vieną kartą pagaminus, tikrai bus gaminama dar ne kartą. 

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Šios sriubos paruošimas nėra sudėtingas, bet smagiausia dalis - susidėti norimus ingredientus į dubenėlį ir užpilti sultiniu. Natalija pamini, kad ruošiant šią sriubą, visus ingredientus sudeda į skirtingus dubenėlius ir kiekvienas šeimos narys pats susideda norimus ingredientus, pasikoreguoja norimą kiekį ir tuomet užpila sultiniu. Puikus ir smagus būdas pasigaminti vieną sriubą bet pagal kiekvieno skonį.

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Tomas laidoje ruošė antienos sriubą su moliūgais ir pastarnokais. Tomas pamini, kad sriubas jam labai patinka ruošti, o šį kartą šefas ruošė sriubą iš ingredientų, kurių nėra daug ir jie nėra įmantūrs, o sriuba nustebina puikiu skoniu. Laidoje sriuba buvo verdama greitpuodyje maksimalioje temperatūroje apie pusvalandį, tačiau jei neturite greitpuodžio, sriubą galima virti ir paprastame puode. Tokiu atveju ji virs pusantros valandos aukštesnėje kaitroje. O palaukti tikrai verta, nes kiekvienas sriubos šaukštelis ypatingas. 

REKLAMA

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Laidos šefas Vylius gamino sočią bulvienė su dešrelėmis ir sūriu. Ši tirštesnė bulvienė labai puikus pasirinkimas rudeniškiems pietums - soti ir labai skani bei sušildanti. Švelnaus skonio sriubą teigiamai įvertins ir mažieji valgytojai. 

 

Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital