Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
2 stiklinės | kvietinių miltų | |
250 gramų | špinatų | |
4 vienetai | kiaušinių | |
180 mililitrų | aliejaus | |
1 stiklinė | cukraus | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
2 šaukšteliai | vanilinio cukraus | |
0.5 šaukštelio | sodos | |
šiek tiek | citrinų sulčių (sodai nugesinti) | |
Kremui: | ||
500 mililitrų | grietinėlė, 36% riebumo | |
250 mililitrų | maskarponės sūrio | |
150 gramų | mėlynių | |
150 gramų | aviečių | |
70 mililitrų | vandens (šalto) | |
5 šaukštai | cukraus pudros | |
4 šaukštai | citrinų sulčių | |
4 šaukštai | želatinos | |
16 gramų | vanilinio cukraus | |
pagal skonį | citrinos žievelės (tarkuotos) | |
Sulaistymui: | ||
1 stiklinė | vandens | |
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
2 šaukštai | cukraus | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | uogų (mėlynių ir aviečių ) |