Minkštučiai pyragėliai su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Pyragėliai su obuoliais
Pyragėliai su obuoliais
Pyragėliai su obuoliais
Pyragėliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Pyragėliai pavyko super minkšti ir skanūs! Galima ruošti ir su kitokiais įdarais. Pyragėliai pavyko super minkšti ir skanūs! Galima ruošti ir su kitokiais įdarais. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
300 gramų miltų
125 gramai varškės
100 mililitrų pieno
80 gramų cukraus
75 mililitrai aliejaus
10 gramų kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Įdarui:
4 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite įdarą: Keptuvėje ar nedideliame puode ištirpinkite sviestą, įdėkite supjaustytus kubeliais obuolius ir cukrų. Kepkite ant mažos ugnies 5 minutes, uždengus dangčiu, kol suminkštės. Nupilkite susidariusį skystį ir atvėsinkite.
2.
Pasiruoškite tešlą:vĮ dubenį įdėkite varškę, įpilkite pieną, aliejų, sudėkite cukrų, druską, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išminkykite tešlą.
3.
Formuokite pyragėlius: Tešlą iškočiokite maždaug 0,5 cm storumo. Stikline ar puodeliu išspauskite iš tešlos skritulius (mano stiklinės skersmuo - 9,5 cm).
4.
Į kiekvieną tešlos skritulį dėkite įdaro ir užlenkite, tešlos kraštus užspauskite šakute. Man išėjo 20 vnt. pyragelių. Suformuotus pyragėlius dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Pyragėlių viršų ištepkite išplaktu kiaušiniu.
5.
Kepkite 180° C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Iškepusius pyragėlius pabarstykite cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (23)
Agnė
2023-10-05 22:15
Rekomenduoju labai skanu!!! ATSAKYTI
Gražina
2021-08-27 11:40

Jūs puikūs.aciu nuo tinginių


ATSAKYTI
Jane
2020-09-26 12:00
Super receptas, labai skanios bandelės, į obuolių įdarą dėjau cinamono. Ačiū už receptą ATSAKYTI
Ina Saulė K.
2020-09-18 12:31
Šitie pyragėliai tiesiog tobuli :) - visus ką vaišinau liko patenkinti, tiek dar šilti, tiek jau atvėsę. Būtinai pamėginsiu ir su kitokiu įdaru. Rekomenduoju išmėginti.Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Zita
2020-04-05 01:29
Laba diena,
Negaminkite ir negadinkite produktų. Neverta, atskirai šie produktai pasitarnaus geriau. ATSAKYTI
Rita
2020-04-05 02:05
Man taip pat nepatiko. Visiškai beskoniai. ATSAKYTI
Agnė
2020-04-06 10:05
Keista skaityti tokius komentarus, kai mūsų šeimai šitie pyragėliai net labai patiko :) Nelabai suprantu, kaip jie gali būt beskoniai, nebent paprastai labai labai saldžiai valgote? ATSAKYTI
Jane
2020-09-26 12:01
Pritariu Jums, labai skanios bandeles ATSAKYTI
Si
2019-10-20 12:15
Geriausias atrastas tešlos receptas! Bandelės ilgai išlieka tarsi šviežios ATSAKYTI
Sim
2019-09-10 11:09
Varske 9% ar liesa? ATSAKYTI
Laima
2019-09-10 14:52
Riebesnė labiau tiks :) ATSAKYTI
Ingrida
2019-04-07 22:22
labai geras receptukas,kepu dažnai... ATSAKYTI
Nina
2019-02-16 08:40
Ar galima su kitokiu idaru? ATSAKYTI
Ieva
2019-02-17 09:00
Galima - tirštesnės uogienės, konservuotų persikų (gerai nuvarvintų), :) Tik nesirinkit labai skysto, kad tešla jo per daug neprigetų ir išliktų tvirta. ATSAKYTI
Alisa
2018-01-17 22:26
Susigundžiau pasigaminti :) Manau, į obuolių įdarą įbersiu dar cinamono . Kad tik pavyktų tešla ;) Atrodo tai labai skaniai.
ATSAKYTI
Ugne
2017-10-15 18:17
O man neišėjo, tešla labai lipni gavosi, net kočioti neina. Ką padariau ne taip? ATSAKYTI
Greta
2017-10-15 19:37
Gal varškė labai šlapia buvo? Jei labai lipni, reikėtų daugiau miltų berti. ATSAKYTI
Vanda
2017-10-16 22:33
Tikrai taip, varškė varškei nelygu. Vienos būna sausesnės, kitos šlapesnės, pagal tai reikėtų koreguoti miltų kiekį, jog gautųsi ne per kieta, bet minkoma tešla. Be galo skanūs šie pyragiukai! ATSAKYTI
virga
2017-10-04 21:21
isejo labai skanus ATSAKYTI
liucija
2017-10-08 16:57
Iš kur atsirado sviestas,parašyta aliejus ch ch ch ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital