Minkštos bandelės su uogiene (be kiaušinių)

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bandelės su uogiene be kiaušinių
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštutėlės, skanios, purios ir putlios mielinės bandelės su uogiene. Uogienę rinkitės tirštesnę, jos nedėkite pernelyg daug, nes bandelės gali praplyšti ir uogienė Minkštutėlės, skanios, purios ir putlios mielinės bandelės su uogiene. Uogienę rinkitės tirštesnę, jos nedėkite pernelyg daug, nes bandelės gali praplyšti ir uogienė išbėgs. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
520 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų vandens
120 gramų sviesto
30 gramų cukraus
7 gramai sausų mielių
Įdarui:
8 šaukšteliai uogienės (apytikriai, tirštesnės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį pašildyti iki maždaug 35 C laipsnių. Suberti cukrų, mieles, išmaišyti ir palikti 10 minučių šiltai, kad mielės aktyvuotųsi.
2.
Sviestą ištirpinti ir palikti atvėsti.
3.
Į vandenį suberti miltus, pilti sviestą. Užminkyti tešlą. Pridengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai valandėlę pakilti.
4.
Pakilusią tešlą padalinti į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Jei tešla šiek tiek limpa, galima delnus sutepti aliejumi.
5.
Imti vieną gabalėlį tešlos, delnais patampyti į maždaug delno dydžio "blynelį". Į vidurį dėti šaukštelį uogienės. Tešlos kraštus sugnybti, suspausti. Taip suformuoti visas bandeles.
6.
Sudėti bandelės ant kepimo popieriaus išklotos skardos. Bandeles dėti siūle į apačią, tarp bandelių paliekant tarpus.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus!
Patarimai:
Iškepusias galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vaida
2021-02-20 13:53
Šiandien gamindama pagal šį receptą, pirmą kartą sugadinau produktus. Viskas būtų gal ir gerai, tačiau proporcijos visiškai neatitinka. Atrodo per mažai miltų, tešla skysta, dedant miltų situacija nesikeičia, mano manymu per daug mielių, sviesto irgi netinkamas kiekis... Matosi, kad receptas paprastas, o dažniausiai paprasti dalykai būna skaniausi, tačiau ne šįkart. Nerekomenduoju. ATSAKYTI
Greta
2021-02-21 14:47
Mielinei tešlai svarbu leisti pastovėti ir pakilti - tuomet ir jos tekstūra keičiasi, per anksti pradėjot miltų papildomai dėt, todėl ir nepavyko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital