Minkšti žuvies maltinukai su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkšti žuvies maltinukai su sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanūs žuvies maltinukai. Jei mėgstate žuvį, tai siūlau būtinai išbandyti. Patiekti su norimu garnyru. Mes valgėme su bulvių koše ir burokėlių mišraine (virti Labai skanūs žuvies maltinukai. Jei mėgstate žuvį, tai siūlau būtinai išbandyti. Patiekti su norimu garnyru. Mes valgėme su bulvių koše ir burokėlių mišraine (virti burokėliai, rausvas svogūnas, raudonos pupelės, obuolys, o užpilui: graikiškas jogurtas, garstyčios, truputį citrinos sulčių, druska, pipirai, smulkinti krapai). (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
350 gramų žuvies filė (naudojau menkės, tinka bet kokios baltos)
300 gramų lašišos filė
2 vienetai kiaušinių (vidutinio dydžio)
30 mililitrų grietinėlės (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
2 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai)
1 sauja sūrio (tarkuoto, naudojau mocarelos kepiniams, tinka bet koks kitas)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulintų)
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūną, trumpai apkepti, atidėti.
3.
Žuvies file supjaustyti, sudėti į elektrinį trintuvą, įmušti kiaušinius, įpilti grietinėlę ir viską sutrinti iki vientisos masės.
4.
Į dubenį su trinta žuvies mase berti druską, pipirus, smulkintus krapus, berti avižinius dribsnius, apkeptą svogūną, tarkuotą sūrį ir gerai išmaišyti. Palikti pastovėti apie 20 minučių, kad avižiniai dribsniai išbrinktų ir masė taptų standesnė.
5.
Rankomis formuoti norimo dydžio maltinukus.
6.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti maltinukus ir kepti ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital