Minkšti žagarėliai su varške

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Žagarėliai su varške
Žagarėliai su varške
Žagarėliai su varške
Žagarėliai su varške
Autorius apie receptą: Tobulas receptas, žagarėliai išlieka minkšti ir labai skanūs. Tobulas receptas, žagarėliai išlieka minkšti ir labai skanūs. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų varškės
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papildomai:
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
pagal skonį cukraus pudros (pabarstymui, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilinį cukrų ir išsukti iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį įsijoti miltus, kepimo miltelius, druską. Po kelis šaukštus miltų masės berti į dubenį su varškės mase ir vis išmaišyti. Tešla turit būti minkšta, bet nelipni. Visų miltų iš karto nesuberkite, jų tiek gali ir nereikėti, miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio ir varškės drėgnumo.
3.
Stalviršį pabarstyti miltais, perkelti išminkytą tešlą. Iškočioti 1 cm storio lakštą, jį supjaustyti apie 3 cm pločio juostomis. Juostas įstrižais pjūviais supjaustykite į norimo ilgio juosteles. Kiekvienos juostelės centre padarykite įpjovimą, pro kurį reikia perkišti vieną juostos galą.
4.
Į puodą ar gilesnę keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti žagarėlius ir kepti ant silpnos kaitros iki kol gražiai paruduoja. Tuomet žagarėlius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Kai atvės, pabarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Jei mėgstate saldžiau, galite į tešlą įberti papildomai cukraus.
AUTORIUS: Gitana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (20)
Agnė
2024-02-10 11:17
Labai ačiū už receptuka,labai skaniai gavosi! :)) tiesa miltų reikia daugiau tikrai, biarete po truputį ir stebite tešla ir viskas puokei pavyks ;)) ATSAKYTI
Vika
2024-02-05 15:43
Gavosi nuostabūs žagarėliai. Minkšti! ATSAKYTI
Domas
2024-02-03 20:13
Ant greičio iškarto viska į bliūda sudėjau. Su mikseriu išmaišiau. Tešla minkydamas dar miltu dadėjau. Su čierka spurgyčiu pridariau vaikai skaniai pavalgė prieš miega ATSAKYTI
Gabriele
2023-11-12 19:38
Gavosi tobuli, minkšti! Rekomenduoju☺️ Greit išnyko nuo stalo ATSAKYTI
Vika
2023-08-24 16:09
Tragedija ne receptas. Zymiai daugiau miltu reikia det jei norit normaliu zagareliu. Cia gavosi buza kokia, dejau viska tobulai pagal recepta ATSAKYTI
La
2023-09-26 15:31
Miltai miltams nelygu, varškės drėgnumas irgi būna įvairus, kiaušinių dydis taip pat skiriasi. Kiekviena šeimininkė, jei dažnai kepa, supranta tokius dalykus. Be to yra posakis blogam šokėjui ir kiaušai maišo. Išbandžiau šį receptą, labai patiko. ATSAKYTI
Jolanta
2023-07-08 13:36
Receptas nuvylė, varškėtukai, tik daug daugiau darbo ATSAKYTI
Vida
2023-06-14 19:24
Geras paprastas receptas, kepu dažnai, visada pavyksta. Ačiū! ATSAKYTI
Katažyna
2023-02-19 07:51
Kita diena žagarėliai buvo labai kieti. Neimanoma valgyti ATSAKYTI
Gintarė
2023-05-19 15:54
O galbūt pasidomėkit kaip laikyti kepinius per naktį,kad nebūtų kieti,tuomet nereikės kaltinti recepto ATSAKYTI
Jūratė
2023-02-13 13:55
Seniai norėjau purių ir minkštų žagarėlių. Ačiū, kad pasidalinote šiuo puikiu receptu. Tikrai netiesa, kad per daug cukraus ATSAKYTI
Asta
2023-01-29 14:34
Gavosi nerealiai skanus✌️ ATSAKYTI
Vida
2022-09-27 21:03
Labai skanūs. Puikus receptas, tik miltų reikėjo daugiau negu parašyta. Ačiū ATSAKYTI
Vesta
2022-08-05 12:53
Labai skanūs žagarėliai gavosi!!! ATSAKYTI
Sonata
2022-05-12 20:19
Be galo skanūs gavosi žagareliai!!! ATSAKYTI
Toma
2022-05-02 16:43
Labai puikus receptas. Pridėjau papildomai 2 šaukštus cukraus, nes patinka saldžiau, nu super gavosi! ATSAKYTI
Vilija
2022-03-22 17:08
Kodėl tiek daug cukrau,kokie baisūs jūsų receptai kartais cukraus daugiau negu miltų ATSAKYTI
Greta
2022-03-23 09:41
Žagarėliai yra tradicinis desertinis kepinys, todėl ir turi būt saldus :) O 3 šaukštai cukraus + 1 šaukštas vanilinio cukraus, na, niekaip nedaugiau nei miltų, o čia dar iš varškės daugiau miltų, dar 2 kiaušiniai, tai to cukraus bendroje masėje tikrai nėra daug. ATSAKYTI
Inga
2022-09-01 16:30
Tai komentuoja,nes neturi ka veikti. Nei jinai kepė nei keps. Desertas be cukraus tai š.... o ne desertas. Komentatorės ATSAKYTI
Eglė
2021-11-09 14:14
Ačiū už puikų receptą,išėjo skanučiai ir mikštučiai,tiesiog tobuli. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital