Minkšti vištienos suktinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos suktinukai
Vištienos suktinukai
Vištienos suktinukai
Vištienos suktinukai
Vištienos suktinukai
Vištienos suktinukai
Autorius apie receptą: Savaitgalio pietums kepiau vištienos suktinukus su prieskoniniais sviestais, iškepa labai skanūs ir sultingi. Savaitgalio pietums kepiau vištienos suktinukus su prieskoniniais sviestais, iškepa labai skanūs ir sultingi. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
12 vienetų vištienos šlaunelių mėsos
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį sviesto (naudojau su prieskoniais, žr. patarimus)
pagal skonį druskos
pagal skonį česnakiniai pipirai
pagal skonį penkių pipirų mišinio
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ant maistinės plėvelės dėti vištienos šlaunelių mėsą, uždengti maistine plėvele ir plonai išmušti mėsos muštuku. Kai kuriuos gabaliukus perpjauti pusiau, dėti vieną ant kito ir dar pamušti, kad gautųsi 8 vienetai mėsos išklotinių.
2.
Kelias išklotines pabarstyti česnakiniais pipirais, dėti citrininių žolelių sviesto. Kitus gabalėlius pabarstyti penkių pipirų mišiniu ir šiek tiek aitriosios paprikos miltelių, dėti sviestą su saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliais.
3.
Mėsos išklotines gerai susukti, užlenkti galus, kad sviestas kepant neišbėgtų.
4.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti žiupsnelį druskos ir išplakti.
5.
Suktinukus apvolioti miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Dėti suktinukus ir apkepti iš visų pusių apie pusantros minutės iki kol paruduos.
7.
Į kepimo formą sudėti suktinukus.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
9.
Labai tinka tiekti su bulvėmis, daržovių salotomis.
Patarimai:
Prieskoninio sviesto gaminimas. Citrininiam žolelių sviestui reikia sumaišyti kambario temperatūros sviestą, itin smulkiai nutarkuotą ekologiškos citrinos žievelę ir smulkiai sukapotus krapus su petražolėmis. Tuomet susukti į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve arba šaldymo kameroje. Saulėje džiovintų pomidorų sviestui reikia susmulkinti saulėje džiovintus pomidorus aliejuje, kaparėlius, truputį aitriosios paprikos. Susukti į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve arba šaldymo kameroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital