Minkšti varškėčiai su moliūgais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti varškėčiai su moliūgais
Autorius apie receptą: Puiki idėja pusryčiams. Minkšti, kvapnūs ir labai skanūs. Puiki idėja pusryčiams. Minkšti, kvapnūs ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės (sausos, birios)
150 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
90 gramų sviestinio moliūgo
1 vienetas kiaušinių (mažo)
1 šaukštas rudojo cukraus (arba pagal skonį)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti cukrų, dėti vanilę ir sutrinti į vientisą masę.
2.
Moliūgą sutarkuoti smulkia burokine tarka.
3.
Į dubenį su varškės mase sudėti moliūgą, sutrinti elektriniu plaktuvu. Įberti kepimo miltelius, druską, miltus. Išmaišyti. Tešla turi būti minkšta, truputį limpanti prie rankų.
4.
Stalą gausiai pabarstyti miltais. Tešlą padalinti į 6 lygias dalis. Formuoti apvalius varškėčius, juos šiek tiek paploti ir padaryti norimą formą. Formuojant pabarstyti miltais, kad neliptų prie rankų.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus. Įkaitinti. Sudėti varškėčius ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki kol parus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital