Minkšti varškėčiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Minkšti varškėčiai
Autorius apie receptą: Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greit, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greit, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs - tarsi bandelės (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių (didelio arba 2 mažų)
4 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus (arba lydyto sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti miltus, cukrų ir druską, gerai išmaišyti.
2.
Iš paruoštos masės formuoti nedidelius apvalius varškėčius.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Dėti varškėčius ir kepti po kelias minutes iš abiejų pusių iki kol gražiai apkeps ir iškeps.
Patarimai:
Vietoj cukraus, varškėčius galite gardinti sutrintu bananu, įdėti džiovintų vaisių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital