Minkšti ir purūs varškėčiai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti ir purūs varškėčiai
Autorius apie receptą: Šis receptas tiems, kurie vis dar ieško tobulo keptų varškėčių recepto. Šis receptas tiems, kurie vis dar ieško tobulo keptų varškėčių recepto. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
140 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
pagal poreikį kvietinių miltų (stalui pabarstyti)
Patiekiant:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išplakite kiaušinius su druska ir cukraus pudra. Sudėkite varškę ir toliau plakite (arba trinkite šaukštu).
2.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę, gerai viską išmaišykite. Tešla bus lipni, tačiau miltų daugiau nedėkite, nes varškėtukai bus kieti.
3.
Dėkite tešlą ant gausiai miltuoto stalo. Pabarstykite dar šiek tiek miltų ant tešlos viršaus ir kočėlu iškočiokite tešlą į maždaug 1 cm storio blyną. Nedidele stikline išpjaukite blynelius.
4.
Kepkite varškėčius keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies, kol gražiai pagels, tada apverskite ir pakepkite dar šiek tiek, kad pagelstų ir kita pusė.
5.
Patiekite karštus su grietine ir šviežiomis uogomis, pabarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Miglė
2024-01-03 21:00
Jei norisi varškėčių, visada naudoju šitą receptą ir visada pavyksta dieviško skonio! Tik aš vietoj darymo visko manualiai - plakimo ir maišymo dalims pasitelkiu stendinį mikserį, nes tada tešla tampa labai puri ir ne taip limpa. Labai tinka dar į tešlą įdėti citrinos žievelės, jei norisi citrusinių varškėčių. ATSAKYTI
Donatas
2023-10-19 20:57
Nesigavo nes sutryniau varškę. VARŠKĖS TRINTI NEGALIMA!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital