Minkšti cukinijų blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti cukinijų blyneliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai cukinijų (vidutinio dydžio)
1 vienetas morkų
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto raudonosios paprikos (nebūtina)
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, susidariusį skystį nupilti.
2.
Morką ir svogūną sutarkuoti burokine tarka, papriką supjaustyti labai smulkiais gabaliukais.
3.
Į cukinijos tarkius dėti tarkuotas morkas, papriką, svogūną, įmušti kiaušinius, suberti miltus, prieskonines žoleles, druską ir išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti po 1 valgomą šaukštą paruoštos masės ir kepti blynelius juos apkepant iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital