Minkšti bulvių virtinukai su grietinėlės ir daržovių padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Bulvių virtinukai
Autorius apie receptą: Paprasta ir labai skanu. Paprasta ir labai skanu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų bulvių (krakmolingų, virtų su lupena)
130 gramų kvietinių miltų
130 gramų manų kruopų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
300 mililitrų grietinėlės, liesos
200 mililitrų daržovių sultinio (apytikriai)
40 gramų sviesto (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį šaldytų daržovių (atitirpintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti, sutarkuoti smulkia tarka arba sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus, muskatą, išmaišyti. Suberti manų kruopas, miltus ir minkyti tešlą. Dėti į dubenį, uždengti dangčiu ir palikti pastovėti 1 valandą.
2.
Imti dalį tešlos, iškočioti pailgą volelio formą, supjaustyti nedideliais gabalėliais ir formuoti virtinukus.
3.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos, užvirti, sudėti virtinukus ir virti kelias minutes iki kol iškils, tuomet sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
4.
Padažui į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti pusę virtinukų (likusius užšaldau, bet jei norite, galite troškinti visus), apkepti apie minutę. Tuomet sudėti daržoves, įpilti grietinėlę, sultinį, įberti druskos, pipirų, krapų ir kelias minutes patroškinti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital