Minkšti blyneliai su obuoliu

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkšti blyneliai su obuoliu
Minkšti blyneliai su obuoliu
Minkšti blyneliai su obuoliu
Autorius apie receptą: Patiekiau su grietine. Labai skanu ir paprasta paruošti. Minkštučiai ir labai skanūs. Patiekiau su grietine. Labai skanu ir paprasta paruošti. Minkštučiai ir labai skanūs. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų kefyro
150 gramų cukraus
100 mililitrų vandens
1 vienetas obuolių (didelio)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės
1 žiupsnis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilę ir gerai išplakti iki baltos, purios masės.
2.
Į paruoštą masę berti druską ir maišant įsijoti pusę kiekio miltų sumaišytų su kepimo milteliais. Maišant konditerine šluotele, po truputį supilti kefyrą ir vandenį, maišyti ir įsijoti likusius miltus.
3.
Obuolį nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir suberti į paruoštą tešlą, gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti po šaukštą paruoštos tešlos ir kepti blynelius ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių, kol gražiai iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital