Minkštas varškės pyragas su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Varškės pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Minkštas, purus, su švelniu varškės, uogų sluoksniu ir su traškiais kokosiniais trupinukais. Torto gaminimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Minkštas, purus, su švelniu varškės, uogų sluoksniu ir su traškiais kokosiniais trupinukais. Torto gaminimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
190 gramų miltų
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
50 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
2.5 šaukšto krakmolo (naudojau bulvių)
10 gramų vanilinio cukraus
Įdarui:
400 gramų aviečių (arba kitų uogų)
Trupiniams:
150 gramų miltų
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
80 gramų kokoso drožlių
70 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą sviestą ištrinti šakute su cukrumi iki purios masės. Įdėti kiaušinio trynį ir išmaišyti. Supilti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską išmaišyti ir rankomis suminkyti apvalų gabalėlį.
2.
Dėti tešlą į kepimo formą, pirštais paskleisti po formą, suploti ploną pyrago pagrindą ir suformuoti 5 centimetrų kraštus. Formą su paruošta tešlą dėti į šaldytuvą.
3.
Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir elektriniu trintuvu viską sutrinti iki vientisos masės.
4.
Į dubenį suberti kokosų drožles, cukrų ir išmaišyti. Dėti minkštą sviestą, dar kartą išmaišyti. Suberti miltus ir viską rankomis trinti tarp pirštų iki trupinių.
5.
Iš šaldytuvo ištraukti pyrago pagrindą, ant jo suberti avietes, ant aviečių varškės masę ir ją išlyginti. Ant viršaus suberti kokosinius trupinius.
6.
Paruoštą pyragą kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 50 minučių. Iškepusį pyragą atvėsinti kepimo formoje ir tik tuomet išimti.
Patarimai:
Gaminant šį pyragą uogas galite naudoti ne tik šviežias, bet taip pat ir šaldytas. Jei neturite aviečių jas galima pakeisti kitomis uogomis - vyšniomis, mėlynėmis, juodaisiais serbentais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Austėja
2018-12-09 00:42
Sveiki, o kiek maždaug laiko reikia laikyti šaldytuve? ATSAKYTI
Lina
2018-12-09 10:07
Kol paruošite įdarą, tiesiog, kad tešla nesušiltų :) ATSAKYTI
lio
2018-11-30 15:53
ar tinka saldytos avietes? ATSAKYTI
Lina
2018-12-09 10:07
Aš kepiau su šaldytomis, tik prieš tai jas atitirpinau ir palikau labai gerai nuvarvėti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis