1.
Į dubenį dėti bananus ir sutrinti. Berti cukrų, įmušti kiaušinį, pilti aliejų, berti druską, sodą, kepimo miltelius, miltus ir išmaišyti.
2.
Ant kepimo popieriaus nusibraižyti 23 cm skersmens 4 apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti 4 šaukštus tešlos ir paskirstyti per visą plotį. Taip paskirstyti visą tešlą į apskritimus.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
4.
Kai iškeps, lakštą atvėsinti ir apipjaustyti lygiai kraštus.
5.
Kremui bananus supjaustyti griežinėliais.
6.
Į keptuvę dėti sviesto, berti cukrų, pilti citrinų sultis. Sudėti bananus ir kaitinti iki kol bananai visiškai suminkštės. Tuomet sutrinti iki tyrelės.
7.
Į dubenį berti krakmolą, įmušti kiaušinį, berti druską, ciberžolę ir išplakti. Supilti grietinėlę, išplakti. Sudėti bananų masę ir išmaišyti.
8.
Paruoštą masę supilti į keptuvę ir nuolat maišant kaitinti iki kol sutirštės. Svarbu neperkaitinti, kad nepradėtų atsiskirti sviestas.
9.
Paruoštą kremą dėti į dubenį, uždengti maistine plėvele ir palikti iki kol atvės.
10.
Ant iškepto lakšto tepti paruošto kremo, paskirstyti per visą plotį, dėti kitą lakštą, vėl tepti kremu ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
11.
Viršui bananą supjaustyti griežinėliais.
12.
Į keptuvę dėti bananą, sviestą, berti cukrų, pilti citrinos sultis. Pakaitinti iki kol bananai suminkštės, tuomet sudėti ant torto.