Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Erika Lokutijevskaja-Jadkevič
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Minkštas ir sultingas šašlykas karšto oro gruzdintuvėje
Autorius apie receptą: Prie šių gardžių šašlykų dar išsikepiau brokolius ir žiedinį kopūstą bei pasiruošiau marinuotus svogūnus su bulvėmis. Labai skanu! Prie šių gardžių šašlykų dar išsikepiau brokolius ir žiedinį kopūstą bei pasiruošiau marinuotus svogūnus su bulvėmis. Labai skanu! Erika Lokutijevskaja-Jadkevič
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojos padažo (arba pagal skonį)
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 šaukštelis džiovintas rozmarinas
pagal poreikį brokolių (naudojau šaldytus ir atitirpintus)
pagal poreikį žiedinių kopūstų (naudojau šaldytus ir atitirpintus)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Medinius iešmelius dėti į dubenį ir užpilti vandeniu, palikti pastovėti.
2.
Vištienos krūtinėles supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į dubenį.
3.
Į dubenį su vištiena pilti aliejų, sojos padažą, berti čiobrelius, rozmarinus, druską, pipirus, gerai išmaišyti ir įtrinti. Palikti marinuotis bent 1 valandai.
4.
Ant medinių iešmelių verti vištienos gabaliukus, kalafiorus ir žiedinius kopūstus į tarpus su vištiena.
5.
Paruoštus šašlykus sudėti į karšto oro gruzdintuvės indą ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje 7 minutes, tuomet apversti ir dar kepti 7 minutes.
AUTORIUS: Erika Lokutijevskaja-Jadkevič
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital