Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena
Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena
Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena
Autorius apie receptą: Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena - mėsytė iškepa gardi, minkšta, sultinga ir tinka valgyti su makaronais, grikiais, sukti į lavašus, gaminti takus ar tai, ką mėgstate. Minkšta ir kvapni plėšyta kiauliena - mėsytė iškepa gardi, minkšta, sultinga ir tinka valgyti su makaronais, grikiais, sukti į lavašus, gaminti takus ar tai, ką mėgstate. Taigi, receptą jau išbandžiau ir aš, man labai patiko, o dabar jūsų eilė gaminti. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos sprandinės (arba nugarinės)
0.5 litro šviesaus alaus (gali būti nealkoholinis)
5 skiltelės česnako (mažesnių arba 4 didesnių)
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį prieskonių (mėgstamų, naudojau "Šefės" Rokiškio mėsinės)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę nuplauti, nusausinti, berti prieskonius kiaulienai, persiladą, pjaustytą česnaką, gerai įtrinti ir uždengti maistine plėvele.
2.
Mėsą dėti į šaldytuvą ir palikti marinuotis visai nakčiai.
3.
Mėsą dėti į puodą, pilti alų, dėti kelias rozmarino šakeles, uždengti.
4.
Troškinti įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 4 valandas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital