Mini tortukai su varškės kremu

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Mini tortukai su varškės kremu
Mini tortukai su varškės kremu
Mini tortukai su varškės kremu
Mini tortukai su varškės kremu
Autorius apie receptą: Kai norisi saldaus, šis mini tortukas kaip tik Jums. Kai norisi saldaus, šis mini tortukas kaip tik Jums. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai kvietinių miltų
Kremui:
200 gramų varškės 9%
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakti iki standžių putų.
2.
Į kiaušinio trynius suberti cukrų ir taip pat išplakti, kol pabals. Suberti miltus. Atsargiai įmaišyti baltymus.
3.
Sukrėsti tešlą ant kepimo popieriaus maždaug stačiakampiu.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
5.
Kai atvės, išspausti maža stikline 14 apskritimų. Likusį biskvitą sutrupinti.
6.
Kremui grietinėlę išplakti.
7.
Varškę sutrinti. Įmaišyti kondensuotą pieną ir grietinėlę, gerai išmaišyti.
8.
Formuoti tortukus: ant biskvito apskritimo tepti kremo, uždėti kitą biskvitą ir aptepti kremu iš visų pusių, apibarstyti trupiniais.
9.
Puošti pagal norą šokoladu, riešutais, braškėmis.
Patarimai:
Galima biskvitus sulaistyti citrininiu sirupu, bus drėgnesnis tortukas.
Pertepimui tiks ir karamelinis, maskarponės ar sviestinis kremai.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital