Autorius apie receptą:
Šis tešlos receptas patikrintas ne vieną kartą ir mūsų šeimai labai patinka!
Šis tešlos receptas patikrintas ne vieną kartą ir mūsų šeimai labai patinka!
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
560 gramų
miltų
(apytikriai)
280 mililitrų
gazuotas mineralinis vanduo
1 vienetas
kiaušinių
(M dydžio)
2 šaukštai
aliejaus
0.5 šaukštelio
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakti su druska, įpilti mineralinį vandenį ir išmaišyti. Supilti aliejų ir dar kartą išmaišyti.
2.
Palaipsniui suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Įdėti tešlą į maišelį ar suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti kambario temperatūroje 20 minučių.
3.
Iškočioti tešlą ir gaminti koldūnus. Tokiam kiekiui tešlos reikia maždaug 500 gramų maltos mėsos ar kito mėgstamo įdaro.