Mineralinio vandens tešla koldūnams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Koldūnų tešla su mineraliniu vandeniu
Autorius apie receptą: Šis tešlos receptas patikrintas ne vieną kartą ir mūsų šeimai labai patinka! Šis tešlos receptas patikrintas ne vieną kartą ir mūsų šeimai labai patinka! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
560 gramų miltų (apytikriai)
280 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakti su druska, įpilti mineralinį vandenį ir išmaišyti. Supilti aliejų ir dar kartą išmaišyti.
2.
Palaipsniui suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Įdėti tešlą į maišelį ar suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti kambario temperatūroje 20 minučių.
3.
Iškočioti tešlą ir gaminti koldūnus. Tokiam kiekiui tešlos reikia maždaug 500 gramų maltos mėsos ar kito mėgstamo įdaro.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2024-01-25 13:15
Tešla gavosi labai elastinga ir minkšta. Išvirti koldūnai gerai laiko formą ir tešla kieta ir labai skani. (Ne košė) Ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital