Miltiniai blynai su šonine ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Miltiniai blynai su šonine ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Pagal tradicijas per Užgavėnes reikia valgyti daug ir riebiai, tad šis receptas kaip tik vietoje ir laiku. Riebūs, didžiuliai blynai su grietinės, šoninės ir pievagrybių Pagal tradicijas per Užgavėnes reikia valgyti daug ir riebiai, tad šis receptas kaip tik vietoje ir laiku. Riebūs, didžiuliai blynai su grietinės, šoninės ir pievagrybių padažu Jūsų sočiam Užgavėnių stalui. Receptas pagal kurį visada namuose kepame blynus nuo neatmenamų laikų. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
360 mililitrų pieno
300 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas obuolių acto
2.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
Padažui:
250 gramų rudųjų pievagrybių
200 gramų šoninė (naudojau kubeliais)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės, 30% riebumo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako granulės
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus su druska ir kepimo milteliais. Įpilkite pieną, išmaišykite. Įpilkite actą, gerai išmaišykite. Tešla turi būti tiršta, bet dar šiek tiek bėgti nuo pakelto šaukšto.
2.
Kepkite blynus keptuvėje su aliejumi ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių. Norėdami didelių blynų dėkite po du šaukštus tešlos ir greitai ją paskirstykite per visą keptuvę (manoji apie 22 cm skersmens). Blynai kepa labai greitai!
3.
Padažui smulkiai supjaustykite svogūnus. Pievagrybius supjaustykite stambiai, jei pievagrybiai vidutinio dydžio - dalinkite juos į 4 dalis.
4.
Keptuvėje apkepkite šoninės kubelius, nuvarvinkite riebalus ir padėkite juos į šalį. Tada apkepkite svogūnus su pievagrybiais ant šlakelio aliejaus. Kai svogūnai su pievagrybiais iškeps, berkite apkeptą šoninę, prieskonius, dėkite grietinę, viską gerai išmaišykite ir pakaitinkite dar 1-2 min. Tiekite su blynais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital