Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų | |
125 mililitrai | pieno (šilto) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
80 gramų | cukraus | |
50 gramų | sviesto (minkšto) | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
5 gramai | sausų mielių | |
Įdarui: | ||
120 gramų | riešutų (naudojau graikinius, tinka lazdyno) | |
75 gramai | aguonų | |
75 gramai | sviesto (minkšto, +25 g aptepimui) | |
70 gramų | cukraus | |
50 mililitrų | pieno | |
50 gramų | razinų | |
1 vienetas | citrinų (tarkuotos žievelės) | |
pagal skonį | vanilės | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių |