Mieliniai riestainiai su jogurtu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Mieliniai riestainiai su jogurtu
Autorius apie receptą: Kad jau užsivedžiau gaminti, tai dalinuosi mielinių riestainių receptu. O šie su abrikosais. Kad jau užsivedžiau gaminti, tai dalinuosi mielinių riestainių receptu. O šie su abrikosais. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų persikų jogurto (gali būti ir kito skonio)
120 gramų džiovintų abrikosų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
50 gramų sviesto (tirpinto)
40 gramų cukraus
8 gramai sausų mielių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas pieno
Viršui:
60 gramų cukraus pudros
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti jogurtą, berti cukrų, dėti kiaušinio trynį, įmušti kiaušinį, suplakti iki vientisos masės.
2.
Į paruoštą tešlą įsijoti miltus su mielėmis, supilti ištirpintą sviestą, suminkyti tešlą, įdėti į maistinį maišelį ir šiltai palikti bent 1 valandai.
3.
Džiovintus abrikosus dėti į dubenėlį ir užpilti verdančiu vandeniu, tuomet nusausinti ir smulkiai supjaustyti.
4.
Tešlai pakilus, įminkyti smulkintus abrikosus, uždengti maisitine plėvele palikti dar 30 minučių pakilti.
5.
Ant pamiltuoto paviršiaus iškočioti 4 mm storio stačiakampį, supjaustyti juostelėmis, susukti į "kaseles", tiesiog paimti už galo ir sukti lyg spiralę.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Paruoštas juosteles dėti ant kepimo formą, abu galiukus suvesti į juostelės centrą, kiek paspaudžiant, kad laikytų formą ir taip padaryti riestainių formą.
7.
Aptepimui į dubenį įmušti kiaušinį, pilti pieną ir išplakti. Aptepti paruoštus riestainius. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.
8.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
9.
Glajui į dubenį suberti cukraus pudrą, išspausti citrinos sultis ir apšlakstyti iškepusius riestainius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital