Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
nezinau skniai atrodo reikes pabandit bet daug reikia pieno ir miltu
ATSAKYTI
aš
2010-11-28 21:17
Nu, jooo. Instrukcija tai nieko gero nesakanti - skirta 10 metų kepančiai tuos blynus kasdien, kai nereikia nei proporcijų, nei eigos. Jei iškilusią tešlą maišysim su plaktais baltymais, ji sukris. Ar taip ir turi būti?
ATSAKYTI
PonasNiekas
2010-11-28 17:23
Zmones jei rasot tokius receptus tai supraskit kad juos skaitys ne 20m prie puodu prileide zmones ir jiem reikia aiskiu instrukciju step-by-step kaip gaminti ta ar ana.
ATSAKYTI
Evelina
2009-12-07 21:10
Nice pabandziau ir pavyko labai skanu net budama 13 (sausi sueis 14) sugebejau juos issikepti na truputeli padejo ir tetis musu seimos kepejas:)) ;D pabandykit ir jus apsilaizysit pirstus :d
ATSAKYTI