1.
Pieną pašildome iki 36 C laipsnių. Suberiame cukrų ir mieles. Gerai išmaišome ir leidžiame šiek tiek pastovėti.
3.
Kiaušinį paplakame šakute.
4.
Į miltus supilame tirpintą sviestą, kiaušinį, beriame druskos. Truputį viską išmaišome. Supilame pieną su mielėmis. Tešlą minkome, kol tampa elastinga ir minkšta. Užklojame ir paliekame pastovėti apie 2 val. šiltai. Tešlą dar kartą perminkome.
5.
Aptepimui paplakame kiaušinį.
6.
Gnybiame po gabalėlį tešlos ir delnais formuojame nedidelius rutuliukus. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paliekame dar apie 20 – 30 min pakilti. Patepame kiaušinio plakiniu.
7.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 min.
8.
Glajui šokoladą su sviestu ištirpiname garų vonelėje.
9.
Iškepusias ir pravėsusias bandeles patepame šokoladiniu glajumi ir pabarstome kokoso drožlėmis.