Kiaulieną supjaustyti juostelėmis arba vidutinio dydžio gabalėliais ir virti pasūdytame vandenyje 15-20 min. Išgriebti ir nusausinti.
Svogūną ir morkas supjaustyti ir pakepinti, kol svogūnai gražiai apskrunda.
Česnaką sugrūsti ir įmaišyti į svogūnų ir morkų kepinį.
Į keptuvę sudėti mėsą, džiovintas slyvas, sojų padažą, supjaustytą papriką.
Įpilti 50 ml vandens, kad nesviltų ir patroškinti 5-10 min. Vietoj vandens galima pilti grietinėlę.
Po to sudėti žirnelius, kukurūzus, supjaustytus pievagrybius, įmaišyti prieskonių ir nukelti nuo ugnies.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)