Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu svogūnu, džiūvėsiais ir kiaušiniu. Į faršą beriame truputį druskos ir pipirų. Rankomis išminkome ir formuojame nedidelius kukulius.
Užverdame puode vandenį ir pasūdome. Sudedame mėsos kukulius, kurios verdame apie 10 minučių.
Įkaitiname gilią keptuvę ir išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie 1 minutę. Į keptuvę suberiame miltus ir pakepame dar vieną minutę. Užpilame miltus grietinėle, beriame truputį druskos ir išmaišome. Padažą kaitiname ant silpniausios ugnies. Pradėjus kilti burbuliukams į padažą sudedame išvirtus mėsos kukulius ir troškiname padaže apie 5 minutes.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)