Mėsa drebučiuose

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Mėsa drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g jautienos (ar kiaulienos nugarinės)
20 g želatinos
200 g morkų
100 g svogūnų
2 kiaušiniai (virti)
Lauro lapų
Pipirų žirnelių
Druskos
Petražolių
1 saujelė spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilti 1 litrą vandens, sudėti, morkas, mėsą ir svogūną. Virti 1 valandą.
Po 15 minučių įdėti lauro lapų, pipirų, druskos.
Želatiną suberti į dubenėlį ir užpilti 150 ml vandens. Palikti brinkti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Sultinio, kur virė mėsa, morkos ir svogūnas, neišpilti. Į 500 ml šios sultinio įmaišyti želatiną ir kaitinti ant ugnies, kol ištirps, bet neužvirti.
Kiaušinių baltymus, jautieną ir morkas supjaustyti kubeliais. Sumaišyti.
Į šaldymo formeles įdėti po kelis lapelius petražolių, spanguolių, berti morkų, kiaušinių ir jautienos kubelių.
Užpilti sultiniu ir dėti į šaldytuvą 5-7 valandoms.
Skanaus :)
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital