Menkė su chereso padažu

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Menkė su chereso padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g menkės filė
1 citrinos sultys
pipirų, druskos
2 pomidorai
100 g pievagrybių
1 žalia saldžioji paprika
1 v. š. sviesto
2 v. š. miltų
4 v. š. grietinės
 500 ml sauso chereso
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė nuplauti, apšlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti pipirais. Pomidorus nulieti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas, nulieti vandeniu ir supjaustyti kubeliais.
Užvirti 500 ml sūdyto vandens. Sudėti žuvį ir uždengus troškinti. Nukelti nuo viryklės.
 minutes pomidorus, pievagrybius ir papriką troškinti su sviestu. Įpilti 500 ml žuvies sultinio ir kaitinti, kol užvirs. Į padažą supilti grietinę, sumaišytą su miltais ir dar 5 minutes pavirti. dažnai maišyti. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir supilti cheresą.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital