Filė nuplauti, apšlakstyti citrinos sultimis ir apibarstyti pipirais. Pomidorus nulieti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas, nulieti vandeniu ir supjaustyti kubeliais.
Užvirti 500 ml sūdyto vandens. Sudėti žuvį ir uždengus troškinti. Nukelti nuo viryklės.
minutes pomidorus, pievagrybius ir papriką troškinti su sviestu. Įpilti 500 ml žuvies sultinio ir kaitinti, kol užvirs. Į padažą supilti grietinę, sumaišytą su miltais ir dar 5 minutes pavirti. dažnai maišyti. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir supilti cheresą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)