Į dubenį suberti pupeles. Pomidorus, agurkus, svogūną, pekino kopūstą supjaustyti ir viską suberti į dubenį su pupelėmis.
Jautieną supjaustyti plonais šiaudeliais. Krakmolą, miltus ir sezamus sumaišyti, tada įdėti pjaustytą jautieną ir viską gerai sumaišyti. Įkaitinti aliejų, kepti jautieną kol apskrus, nuolat maišant.
Padažas
Kol kepa jautiena pasidarykite padažą. Visus ingredientus supilti į mažą puodą ir pakaitinti. Pusė padažo supilti į iškeptą jautieną ir porą minučių patroškinti.
Jautieną sudėti į dubenį su daržovėmis, užpilti likusį padažą ir viską išmašyti.
Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)