Meksikietiškas pomidorų padažas „Salsa Ranchera“

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Meksikietiškas pomidorų padažas „Salsa Ranchera“
Autorius apie receptą: Padažas “Salsa Ranchera“ ypatingai gardus su bet kokiais mėsos patiekalais ir, žinoma, tortilijų traškučiais. Tad jei ruošiate pasisėdėjimą su užkandžiais – šis Padažas “Salsa Ranchera“ ypatingai gardus su bet kokiais mėsos patiekalais ir, žinoma, tortilijų traškučiais. Tad jei ruošiate pasisėdėjimą su užkandžiais – šis padažiukas tiks idealiai. Tiesa, padažas gana aštrus (nes naudojamas serano pipiras), todėl jei norite švelnaus skonio padažo, tuomet tiesiog nedėkite serano pipiro arba rinkitės mažiau aštrų pipiriuką (pvz.: jelapeno pipirą). (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai pomidorų (vidutinio dydžio)
1 vienetas serano pipirai (nedidelio, šviežio)
1 sauja kalendros (susmulkintos)
1/4 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
1 skiltelė česnako (didelės)
3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus (ar alyvuogių aliejaus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nupjauname serano pipiro stiebelį. Nulupame svogūną ir česnaką. Pomidorus supjaustome gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ant didelės ugnies. Sudedame pomidorus ir serano pipirą. Daržoves kepiname, kol šios gražiai apskrunda ir šiek tiek suminkštėja.
3.
Apkepusias daržoves sudedame į elektrinį plaktuvą ar trintuvą kartu su svogūnu ir česnaku. Sutriname iki tyrė masės. Supilame atgal į keptuvę su tuo pačiu aliejumi, kuriame kepė daržovės. Padažą pagardiname susmulkinta kalendra ir druska pagal skonį. Padažą kaitiname ant vidutinės ugnies maždaug 5 minutes, vis pamaišant, po to paliekame visiškai atvėsti. Padažas labai gardus su tortilijų traškučiais ar suktinukais.
Patarimai:
Padažui labai tinka sunaudoti sunokusius, minkštesnius pomidorus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital