Soti maltos mėsos sriuba meksikietiškai

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Soti maltos mėsos sriuba meksikietiškai
Soti maltos mėsos sriuba meksikietiškai
Soti maltos mėsos sriuba meksikietiškai
Soti maltos mėsos sriuba meksikietiškai
Autorius apie receptą: Sriuba kurią šiandien pasiūlysiu ypač fantastiška virti kazane, grilyje arba troškinti orkaitėje. Pupelės ir kukurūzai įsisavina dangiškų prieskonių skonį Sriuba kurią šiandien pasiūlysiu ypač fantastiška virti kazane, grilyje arba troškinti orkaitėje. Pupelės ir kukurūzai įsisavina dangiškų prieskonių skonį meksikietiškos skonio sriubos sultinyje, o pomidorai suyra, kad sutirštėtų sriuba. (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vandens
400 gramų jautienos faršo
200 gramų fermentinio sūrio
2 indeliai konservuotų pomidorų savo sultyse (mažų indelių, apie 800 g)
1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių (apie 400 g)
1 indelis konservuotų kukurūzų (apie 300 g)
2 vienetai paprikos
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
5 šaukštai aliejaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį kukurūzų traškučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepinkite su šlakeliu aliejaus, po kelių minučių suberkite jautienos faršą, kuminus ir gerai pakepinkite.
2.
Baigdami įspauskite česnako skilteles, suberkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite kubeliais supjaustytas paprikas, konservuotas pupeles ir kukurūzus, pomidorus savo sultyse, pomidorų pastą, įberkite aitriųjų pipirų, cukraus, druskos ir šviežiai maltų pipirų. Ir troškiname apie 1,5 val.
3.
Patiekite su svogūnų laiškais ir sūriu užkeptais kukurūzų traškučiais.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital