Autorius apie receptą:
Paprastai ir lengvai paruošiamas nekeptas vasariškas tortukas! Tinka ir prie kavytės pasivaišinti ir puikiausiai puikuojasi ant gimtadienio stalo.
Paprastai ir lengvai paruošiamas nekeptas vasariškas tortukas! Tinka ir prie kavytės pasivaišinti ir puikiausiai puikuojasi ant gimtadienio stalo.
Viktorija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
600 gramų
meduolių
500 gramų
braškių
3 vienetai
bananų
400 gramų
grietinės
2 šaukštai
cukraus
9 gramai
grietinėlės standiklio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošiu kremą-pertepimą. Grietinę suplaku su grietinėlės standikliu ir cukrumi.
Tada jau sluoksniuojame. Į atsegamą torto formą beriame meduolių sluoksnį. Dedame bananų sluoksnį, pilame puse kremo, jį išlyginame. Tada vėl meduolius, dedame braškių sluoksnį (galima daryti ir vien su bananais) ir likusį kremą. Ir dar meduolių, kad nesimatytu kremas. Dedame į šaldytuvą, geriausiai per naktį palikti. Ir tada galima papuošti, papuošimas priklauso jau nuo jūsų fantazijos. Galima puošti tiek braškėmis, tiek šilauogėmis, esu puošusi ir avietėmis.