Medumi ir cinamonu kvepiantys blynai su obuoliais

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blynai su obuoliais
Autorius apie receptą: Minkšti blyneliai, viliojantys medaus saldumu ir cinamono aromatu! Idealūs su karšta kakava! Man patinka kepti šiuos blynus be kiaušinių, būtent su kefyru - blynai tada būna Minkšti blyneliai, viliojantys medaus saldumu ir cinamono aromatu! Idealūs su karšta kakava! Man patinka kepti šiuos blynus be kiaušinių, būtent su kefyru - blynai tada būna drėgni, minkšti, purūs. Cukraus taip pat nededu, nes būtent medus suteikia saldumo. Smagių Užgavėnių! (...daugiau) Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė obuolių (tarkuotų)
1 stiklinė kefyro
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį medaus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius sutarkuoti arba supjaustyti labai mažais gabaliukais.
2.
Miltus su kepimo milteliais persijoti, sumaišyti su žiupsniu druskos bei cinamonu.
3.
Susmulkintus obuolius sumaišyti su miltų mišiniu. Užpilti kefyru ir viską gerai išmaišyti.
4.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi. Šaukštu formuoti nedidelius blynus ir apkepti juos iš abiejų pusių.
5.
Iškeptus, dar šiltus blynelius aplieti medumi.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital