Autorius apie receptą:
Puikus garnyras, tinkantis prie įvairiu patiekalų. Šį būdą naudoti galite ir su kitomis mėgstamomis daržovėmis.
Puikus garnyras, tinkantis prie įvairiu patiekalų. Šį būdą naudoti galite ir su kitomis mėgstamomis daržovėmis.
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
morkų
1 vienetas
citrinų
2 šaukštai
medaus
pagal poreikį
sezamo sėklų
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode užkaiskite vandens, berkite druskos, dėkite morkas, pavirkite apie 6 minutes, kol suminkštės.
2.
Morkas išgriebkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą su medumi, įspauskite citrinos sultis. Sudėkite morkas. Kepinkite apie 6 minutes. Pagardinkite sezamo sėklomis. Papildomai galima dėti riešutų, saulėgrąžų, česnako
4.
Apibarstykite druska, pipirais ir šviežiomis petražolėmis.